Gyakran Ismételt Kérdések

Bármikor visszavonhatom adataim tárolására adott engedélyem, ha már nem szeretnék tag lenni?

Igen, bármikor lemondható a tagságod és ha úgy kívánod, töröljük személyes adataid az adatbázisunktól  az info@smartstudentclub.com email címre a "leiratkozom/unsubscribe" szó küldésével

Regisztráltam, mikor kapom meg a Smart Student Club elektronikus kártyámat? 

A regisztrációd pillanatát követő 24 órában már küldjük is a megadott email címedre az elektronikus kártyádat. Erre az időre azért van szükség, mert kötelességünk ellenőrizni, hogy a tanulói/hallgatói jogviszonyod érvényes-e. Természetesen ezt nem kell minden hónapban kivárnod, csak amikor ismét sor kerül a tanulói/hallgatói jogviszonyod ellenőrzésére (kb. félévente).

Hogyan kapom meg a kedvezményt az elfogadóhelyeken? 

Hogy megkapd a kedvezményeket, amit az elfogadóhelyek meghirdettek az oldalunkon, nincs más dolgod mint felmutatni 👉🏼📱  az érvényes Smart Student Club elektronikus kártyádat, amit minden alkalommal megújítunk (kb. félévente) és kiküldünk a regisztrációkor megadott email címedre, amennyiben diákstátuszod aktív és leellenőriztük. 

Mire használjátok a személyes adataimat? 

A személyes adataid, amit a regisztrációkor adsz meg, csupán az elektronikus kártyád kiállításához használjuk és ugyanebből az okból őrizzük meg. Harmadik félnek semmilyen esetre sem továbbítjuk és kizárólag az Adatvédelmi Tájékoztatónkban foglaltak szerint kezeljük. 

  • Facebook
  • Instagram

Minden jog fenntartva! ©2020 by Smart Student Club